Supervolutarii MagiCAMP

Câțiva dintre noi am visat cu ochii deschiși la proiectul MagiCAMP, ani la rând.

Împlinirea acestui vis în vara anului 2014 nu ar fi fost posibilă fără voluntarii, prietenii și donatorii noștri.

Razvan Caplescu Razvan Caplesccu

Razvan are 20 de ani și tocmai a terminat primul an la Facultea de Electronică și Telecomunicații. Este sociabil și reușește mereu să vadă partea plină a paharului. « Pentru mine MagiCAMP a fost cel mai plăcut mod de a ajuta oamenii din jurul meu”. »

Dragos Ion Dragos Ion

Dragoș, are 42 de ani, fost corporatist, consultant, actual antreprenor și fotograf. A făcut cea mai mare parte a fotografiilor din tabără și a reușit să surprindă în imagini magia. « Când am auzit de MagiCAMP am zis că e tabara oamenilor cu suflet. M-am scotocit și am găsit un strop și-n mine. L-am pus alături de ceilalți pentru un pic de mai bine în univers. 🙂 »

Mihaela Militaru Mihaela Militaru

Mihaela are 37 de ani, suflet de copil și îi plac poveștile cu final fericit. În MagiCAMP, când nu îmblânzesște inorogi este directoarea Direcției de zâmbete și de râs pe săturate. «Când am auzit despre MagiCAMP am vrut imediat să ajut. Îmi doresc ca această tabără de poveste să poată găzdui în lumea ei magică mai mulți copii care au nevoie să râdă din tot sufletul. Tocmai din acest motiv voi organiza anul viitor un maraton . Fondurile strânse vor fi folosite pentru a deschide lumea de basm din MagiCAMP 2015 pentru și mai mulți prichindei ».

Simona Dobre 1 Simona Dobre

Simona are 33 de ani, a fost timp de zece ani jurnalist economic și de patru ani se ocupă de PR si Comunicare. Îi plac poveștile, îi place să scrie și își iubește țara, chiar dacă acest lucru nu prea e „în tendințe”. Tocmai de aceea, în 2014, a lansat platforma www.romanidepoveste.ro. În MagiCAMP, le-a spus piticilor povești și i-a învățat cum să-și scrie frumos propria poveste de viață.

misu Mihaela Calinoiu

La 36 de ani, Mihaela își adoră meseria – lucrează în presa scrisă de aproape 16 ani, iubește să spună povești și să călătorească prin imaginație și e convinsă de faptul că a visa nu e mai puțin important decât a respira. „Din a visa și a dori și a alina și din preaplin s-a născut MagiCAMP, un proiect atât de uman încât nu poți sta departe de el . MagiCAMP a fost o aventură nebună nebună atât pentru cei care au făcut-o posibilă cât și pentru cei mici, cu un suflet atât de mare și cu o forță din care adulțiii n-au avut decât de învățat. Respect tuturor celor implicați, oameni uimitori, începând cu inițiatorii și încheind cu voluntarii care au spus “Da” și au mers până la capăt dupa ei.”
La MagiCAMP Mihaela i-a ghidat pe copii într-o căutare de comori pe deal. O căutare de speranță și de distracție și de vise!

eli Eli Roman

Eli are 33 de ani, de 8 ani lucrează la Realitatea TV. Seară de seară dezbate subiectele fierbinți ale zilei. Și pentru că la ordinea zilei sunt subiectele politice și economice s-a gândit să compenseze partea de implicare socială în comunitate cu participarea la MagiCAMP. În tabără i-a învățat pe pitici să-și creeze propriile păpuși care să le fie tovarași de prietenie în lupta pe care o duc. « Cand am aflat despre MagiCAMP de la Mel am știut că este locul în care vreau să mă implic, mai ales că mama mea a fost diagnosticată cu cancer și am înțeles cât de important este ca în această luptă să nu fii singur! »

andreea rosianu cut Andreea Rosianu

Andreea are 34 de ani, lucrează într-un IMM care realizează hărți de zgomot și, evident, măsoară zgomotul. Cu sufletul mereu tânăr s-a hotărât să realizeze o hartă a bucuriei la MagiCAMP, după râsetele piticilor și voia bună din atelierele de creație DOLLFLOWERS.« Mi-am dorit ca MagiCAMP să fie acel licăr de fericire din ochii celor 15 viteji și, după această experiență aș vrea ca și pe viitor să pot să le mângâi cu sprijinul voluntarilor cărora realmente le pasă de cei de lângă ei. »

mihai axinte cut Mihai Axinte

Mihai este actor cu experiență în petreceri și cu lipici la copii. Când nu cântă, navighează pe mare.
„La MagiCAMP copiii au învățat pe durata momentului cu percuție să se integreze în grup, într-o bucată muzicală, să își respecte colegii și să bată în setul de baterie, tobe africane (djembe) darbouka, shakere, maracas, tamburine și tot felul de instrumente. Iar eu am înțeles o dată în plus cât de important e să-i înoțești pe drumul învățării prin joacă”

Roxana Ilie Roxana Ilie

Preferă să i se spună Ino, are 17 ani, este elevă la liceul Teoretic ‘Marin Preda’ și este pasionată de fotografie. A profitat de ultima vacanță înainte de Bac pentru a fi alături de copii în această experiență din care spune că a ieșit mai puternică și mai pregătită pentru provocările vieții. În MagiCAMP a fost permanent cu aparatul de fotografiat după ea, încercând să surprindă cât mai multe momente plăcute din viața copiilor, de care aceștia să-și amintească cu drag. »

razvan rotaru Razvan Rotaru

Răzvan are 27 de ani și îi place să se joace și să joace. E actor în București și instructor de dans în fiecare week-end pentru o armată de 130 de copii de la Buzau. De când se știe lucrează cu copiii, fiind baby-sitter pentru toți beblușii din blocul unde a locuit iar de la 16 ani lucrează ca animator la petreceri pentru copii. Ar face orice pentru a-i face pe cei mici să zâmbească. În Magicamp a ținut atelierul de dans . «Am simțit că MagiCAMP a fost (re)startul pentru cei mici la zâmbete, țopăială, optimism! Pentru mine MagiCAMP a fost șansa de a mai face niște suflete fericite! »

florenta ilie Florenta Ilie

Florența are 42 de ani, lucrează în Poliție, este pasionată de arta culinară și grădinărit. În MagiCAMP a fost ” Doamna Polonic”, responsabilă cu mâncarea dar și cu buna dispoziție la bucătărie. „MagiCAMP a fost o experiență incredibilă. Cu adevărat magică. A fost locul în care, pentru câteva zile, copiii au uitat de probleme și și-au amintit că mai e loc de joacă în viața lor. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect.”

elena butica Elena Butica

Elena are 24 de ani. Ultimii patru au trecut repede alergând între festivaluri de film, lucrând cu copiii sau citind articole lungi despre copii și jucării. În MagiCAMP a ținut atelierul de „Teatru cu umbre” în care magicienii cei mici au descoperit cum prind umbrele viață/ Ba chiar au croșetat chiar ei, din cartoane și lipici și propoziții scurte decorul și povestea din spatele ecranului. „Știam doar că se organizează un lucru minunat pentru care este nevoie de ajutor creativ și distractiv. Pentru mine s-a dovedit un loc plin de voie bună, unde oamenii pe care i-am întâlnit mi-au dat încrederea că lumea se poate schimba în bine”

alexandra raureanu Alexandra Raureanu

Alexandra are 29 de ani, lucrează pentru copiii bolnavi de cancer. În tabara a avut  rolul cel mai plăcut: să stea cu copiii și  să le poartă de grijă, să se bucure alături de ei. „Pentru mine MagiCAMP înseamnă copilărie. Înseamnă un timp în care realitatea din spital îngheață, se dă la o parte și face loc jocului, veseliei și iubirii. M-am alăturat acestui proiect cu mare entuziasm și m-am bucurat să aducem copiilor fericirea pe care ar trebui să o aibă zilnic. »

Mary Stroe Mary Stroe, Ioachim Stroe, Alexandra Ungureanu

Mary lucrează de când se știe ca designer, stilist și scenograf și toată viața i-a plăcut să spună povești prin intermediul hainelor sau costumelor create. În MagiCAMP a ținut, împreună cu Ioachim Stroe și Alexandra Ungureanu atelierul de Fotografie și styling în care i-a provocat pe copii să creeze podoabe și costume, apoi să devină personajele unei ședințe foto inedite. „Mi-am dorit ca MagiCAMP să aduca fețele copiilor cât mai multe zâmbete posibil și mă bucur că măcar la unele dintre ele am contribuit.”

alina Alina Tiplea

Alina a deschis în 2012 Merci Charity Boutique, primul magazin caritabil și ceainărie din Bucuresti. De la înființare A reușit să susțină mai bine de 70 de cazuri sociale și medicale prin acoperirea costurilor legate de camere implantabile, tratamente, orteze, diferite investigații medicale, alimente, îmbrăcăminte rechizite, îndeplinirea unei ultime dorințe a copiilor în tratament paliativ de la Institutul Oncologic Fundeni. MCB este, pentru toți cei care îi trec pragul, mai mult decat un boutique și o ceainărie – este un loc despre oameni care-și donează timp, energie și pasiune pentru alți oameni. În MagiCAMP Alina a făcut cu copiii obiecte frumoase din materiale reciclate.

Draft_IMG_0677 Daniela Staicu

Daniela e voluntar la Merci Charity Boutique de 1 an și jumătate și lucrează de 7 ani în educatie. „Îmi place să îmi petrec timpul liber alături de oameni care vor și ajută alți oameni mai puțin norocoși. Satisfacția pe care ai făcând bine nu se poate măsura în cuvinte”. În MagiCAMP a ținut atelierul „de cu seară” în care i-a  provocat pe pitici să se viseze mari și fericiți.« Vreau ca acești copii să petreacă o săptămână cel puțin normală și frumoasă. Pentru mine MagiCAMP înseamnă prietenie și omenie. »

alina vasea Alina Vasea

„Sunt mamă. A doi copii! Curând chiar trei! 🙂
Sunt din Constanța. Sunt președintele asociației „Dăruiește Aripi”, strângem fonduri pentru realizarea unor proiecte caritabile în domeniul medical. Am reușit să construim Centrul Medical de Zi FOCUS, Centru dedicat copiilor cu boli onco-hematologice și reumatologice din zona de sud est a României! La MagiCAMP am venit împreună cu Daria, fetița mea de 10 ani să ne jucăm cu copiii, să îi distrăm, să facem orice este necesar pentru ca ei să se simtă cât mai bine! Mulțumim organizatorilor, lui Mel și Vlad pentru inițierea acestei tabere, pentru că ne-au dat șansa să contribuim la magie!”

diana cut Diana Preda

Diana este voluntar al Merci Charity Boutique și al Asociației Dintr-un Basm de peste1 an. În toți ceilalți, vreo 20, a fost în paralel spirit corporatist și voluntar de profesie în asociații și fundații care sprijină copiii și tinerii, sănătoși sau bolnavi. De aproximativ 8 ani Diana și-a propus să fie accolo unde s-ar putea face lucruri pentru a provoca schimbarea în mediul educațional românesc, așa că a devenit mentor vocațional pentru liceeni și are și un club de debate. „MagiCAMP este un fel de reîntoarcere la origini pentru că pentru mulți ani am lucrat alături de pacienții bolnavi de cancer de la Hospice Sfanta Irina. Acolo m-am convins că nimic nu este întâmplător în viața noastră”

În tabără a  sprijinit procesul de conectare, relaționare și interrelaționare între copii folosind sunetul, mișcarea, dansul, fotografia și poveștile din spatele tuturor lucrurilor pe care le vedem, auzim, simțim.

Ciprian Stanescu Ciprian Stanescu

Ciprian are 30 de ani, lucrează pentru Institutul Aspen Romania din octombrie 2007 coordonând diverse programe de leadership. Toată viața i-au placut căutările și oamenii care construiesc idei și proiecte pentru a atinge obiective importante. Din acest motiv, în MagiCAMP a ținut atelierul “Treasure Hunt” în care i-a  provocat pe cei mici să își găsească împreună un drum și poate un scop, să se distreze și să găsească valoare într-o competiție ”cavalerească”. Pentru mine, MagiCamp înseamnă un moment de întoarcere la lucrurile cu adevarat importante: prietenie, curaj, determinare și speranță”.

Anca Balba Anca Bilba

Anca are 43 de ani. Locuiește în Constanța, este psiholog și lucreaza la Cabinetul Individual de Psihologie, unde practica psihoterapia pentru adulți și pentru copii. Dintotdeauna i-au placut copiii și caii și, la un moment dat, meseria de psiholog a purtat-o pe un drum unde copiii și caii s-au întâlnit. Din anul 2010, a început să studieze și să practice hipoterapia – terapia cu ajutorul calului. A studiat în Elveția, Portugalia, Spania și Statele Unite ale Americii.  „Ce înseamnă MagiCamp pentru mine? Parte a unui vis. Când am auzit de MagiCAMP am știut că voi fi acolo. Mi-am dorit să pot face parte din această echipă de oameni frumoși. MagiCAMP este ceea ce am simțit că trebuie să  dăruiesc din suflet pentru toate clipele extraordinare petrecute alături de copii, pentru fericirea de a putea avea în fiecare zi lecții de viață și momente speciale. Mulțumesc tuturor celor care au făcut acest lucru posibil!”

sorin tiroliana Sorin Buduleanu

Sorin (27 ani de curând) și Ioana (25 ani în curând) și-au creat propriul univers în jurul copiilor. Au început lucrul cu micuții din pasiune, acum 7 ani. În  MagiCAMP au pictat copiii pe față, au modelat împreună cu ei baloane și i-au provocat la multe jocuri, dansuri și concursuri. „Când am auzit de MagiCAMP am răspuns cu un mare DA, din dorința de a fi alături de acești copii și a-i face fericiți, măcar pentru o săptămână.”

ruxi 1 Ruxandra Coman

Ruxandra este actriță și aducătoare de voie bună. Îi place tare să se joace și să învețe prin joc. Bucuria, dragostea și pasiunea față de lucrul cu copiii le-a descoperit jucând în spectacole de teatru pentru cei mici. Ruxi, așa cum îi zic prietenii a dat viață multor personaje îndrăgite în copilărie – de la cățelul din „Muzicanții din Bremen” până la pisica de Cheshire din „Alice în Țara Minunilor”, de la vrajitoarea din „Hansel și Gretel” până la Scufița roșie sau cocoșul din „Punguța cu 2 bani”.  În MagiCAMP a ținut un atelier de făcut păpuși din nasturi combinat cu jocuri de actorie și a încropit  cu copiii costume  pentru super-mega petrecerea taberei. De asemenea, Ruxi vrea să se consemneze și că a dat și cu matura și a curățat cartofi – și au fost mulți!  “Când am auzit de MagiCAMP m-am bucurat tare. E o poveste frumoasă și bună și e bine să faci ceva cu sens. Mă bucur că sunt o părticică din MagiCAMP.”

Claudia Chelan Claudia Chelan

Clau are 29 de ani, este medic rezident și în același timp fost pacient cu limfom Hodgkin, experiență care a făcut-o mai puternică și hotărâtă să reușească orice își propune. În MagiCAMP s-a asigurat că toți copii sunt în siguranță, încurajându-i să-și depășească propriile limite și împărtășindu-le din experiența proprie.

„Vreau ca MagiCAMP să fie pentru cei mici o experiență de neuitat, în care să-și recapete încrederea în forțele proprii, să redescopere bucuria copilăriei și cheful de viață!”

ioana cioroba

teo

Teodora  și Ioana Cioroba

Teo este studentă în anul II la medicină, îi place să cânte la pian și la chitară și se descurcă mai bine decât credea cu  copii.  A venit  în tabără împreună cu sora ei, Ioana, elevă în clasa a X a,  foarte deschisă și energică. În MagiCAMP au fost pretutindeni – pe deal, în vale, la bucătărie, piscină sau la poveștile de noapte bună.

Alex Dima Alex Dima

Sunt Jurnalist. Pe legitimația mea scrie de ceva vreme Senior Corespondent. Ceea ce înseamnă ca am îmbătrânit un pic în meseria asta. Cred că schimbarea în bine trebuie să înceapă de la fiecare dintre noi. Tocmai de aceea iubesc voluntarii. În toamnă intrăm în anul 7 cu emisiunea „Romania, te iubesc!” iar printre primele materiale difuzate va fi povestea MagiCAMP. O poveste pe care o știu de multă vreme, am văzut cum s-a născut, am încurajat-o, iar acum, când am trăit-o pe propria piele îmi face stomacul să se strângă de emoție. E o poveste frumoasa despre care sunt sigur că vom auzi ani de zile de aici înainte! Jos palaria în fața lui Vlad! Mă mândresc cu OMUL ăsta!

Anca Tomoroga_foto2 Anca Tomoroaga
Anca lucreaza în HR și dintotodeauna i-a plăcut să lucreze cu copiii, având diferite stagii de practică și voluntariat în timpul facultății (Facultatea de Psihologie). Îi place să scrie și să facă fotografii. De aceea, în MagiCAMP s-a ocupat cu  documentarea foto  plimbându-se printre pitici și voluntari pentru a le prinde toate zâmbetele. „Aș vrea ca MagiCAMP să fie de două ori pe an. Sau de trei. Sau în fiecare lună. N-am văzut niciodată zâmbete mai frumoase ca aici”
Costin Enache Costin Enache
Costin are  26 de ani și de 6 ani practică escalada sportivă. A venit în MagiCAMP ca să-i ajute pe copii să urce cât mai sus și apoi să zboare. A fost om de bază la cățărări și tiroliană. „Pentru mine, MagiCAMP înseamnă zâmbete, speranță și căldură, atât de la copii cât și de la voluntari.”
Catalin Munteanu Cătălin Munteanu
Cătălin are 25 de ani, este student la psihologie și îi place să picteze, să deseneze, să danseze și să-i facă pe copii să râdă. „Când am auzit de MagiCAMP mi-am dat seama că voi fi în elementul meu alături de copii și că mă voi juca la greu. Mai vreau! „


Ramai alaturi de noi!

Lasa-ne datele tale si noi te vom contacta. Multumim!

Numele *

Telefon *

Email *

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Nu mai afisa acest mesaj