Valorile noastre

Valorile noastre ne sunt călăuză în tot ceea ce facem.

Orice activitate pe care noi o desfășurăm gravitează în jurul copiilor. Interesul lor este primordial. Întotdeauna!


Ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să îi surprindem pe copii de fiecare dată cu ceva nou, dar să nu vă uităm nici pe voi,  cei care ne-ați susținut până acum și continuați să o faceți. Să depășim așteptările și barierele.


Și pentru că este un ingredient indispensabil în relația noastră cu fiecare dintre voi, integritatea ne va călăuzi la fiecare pas pe care îl vom face pe acest drum. În toate activitățile noastre vom asigura în permanență transparența, onestitatea și respectul față de copii, familiile lor și susținătorii noștri.


Suntem mai mult decât o mână de oameni pasionați, suntem mai mult decât o echipă. Suntem o comunitate vibrantă formată din voluntari, susținători și oameni care gândesc și simt la fel și lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor și familiilor lor.


Ne găsim inspirația în atât de multe lucruri minunate, dar cel mai adesea în veselia acestor copii, în activitățile întregii comunități de prieteni MagiCAMP, dar și în inițiative similare din întreaga lume. Toate ne ajută să ne abordăm misiunea cu entuziasm vital, imaginație și creativitate.


MagiCAMP este bucurie, dragoste, putere și speranță.