Karaoke pentru joaca la greu!

karaoke-pentru-bucuria-copiilor-cu-afectiuni-oncologice-care-merg-in-tabara-magicamp8

Îți amintești care erau activitățile tale preferate în copilărie? Să te cocoți în copaci, să tragi cu arcul, să desenezi, să colorezi lumea în culorile tale preferate? Sigur ai rămas cu amintiri de neșters de atunci!

Pentru copiii diagnosticați cu cancer, aceste amintiri nu există. De cele mai multe ori, boala îi împiedică să aibă o copilărie normală, cu joacă. Acum, însă, ne poți ajuta să le transformăm anii de tristețe și durere în zile memorabile, pline de râs și aventură!

Ajută-ne să trimitem cât mai mulți copii în taberele MagiCAMP 2017, unde copiii cu afecțiuni oncologice își vor redescoperi copilăria și încrederea în ei! Poți să fii starul vacanței lor de vis!

Ce trebuie să faci? Completează acest formular și participă la o super amuzantă seară de karaoke, in data de 17 noiembrie, în clubul Yellow din București (Lucretiu Patrascanu nr. 1). Cânți, te distrezi și faci și o faptă bună! Câteva vocalize, ținuta de scenă și prietenii să te susțină și gata, ești pregătit de distracție!

Devino fundraiser pe platform oamenilor de bine, Galantom si ajuta-ne sa acoperim cheltuielile pentru o saptamana de tabara, pentru cat mai multi copii! O saptamana de aventura, in care singura lor grija este distractia, inseamna 500 lei, stransi de la prietenii, colegii si cunoscutii tai care te vor sustine si prin donatii. Gestul tău poate reda magia râsului unui micuț căruia cancerul i-a răpit copilăria.

Daca ai nelamuriri si vrei sa stii detalii despre eveniment, te rugam sa ne suni la nr. 0723.892.032

Te așteptăm, prietene!

Formular inscriere

Exemple de titluri:
Cant la Karaoke pentru "Joaca la Greu"
Eu cant, tu donezi pentru copiii MagiCamp
Copiii MagiCamp au nevoie de noi
Impreuna pentru copilarie

Fotografia trebuie sa fie de minim 560x360 pixeli.