Locul nostru

10659380_642261479226937_1729985676133241728_nAm construit MagiCAMP într-un loc de basm, într-o vale situată la poalele munților Carpați (în Brănești, lângă stațiunea Pucioasa). Situat la o altitudine de 350m, locul este bine cunoscut pentru apele subterane sulfuroase care i-au dat orașului Pucioasa atât numele cât și calitatea de stațiune turistică renumită.

Pădurile tinere care protejează valea unde are loc tabăra potolesc vântul, curăță aerul și păstrează mici variațiile de temperatură. Lunile de vară în Branești sunt calde dar nu arzătoare, temperatura în tabără fiind de obicei cu 2-3 grade mai mică decât în exteriorul văii.

locatie 2 magi

La MagiCAMP avem facilități moderne, concepute special pentru cazare și activități indoor, precum și spații generoase în natură și facilități pentru activitățile taberei, de la călărit, cățărare, tiroliană și tras cu arcul pâna la dans sau creație. Locul oferă o atmosferă liniștită în mijlocul naturii și este în același timp ușor accesibil și aproape de spitalele partenere.

Valea, dealurile, câteva râuri și lacuri, proximitatea serviciilor medicale de calitate fac din Brănești locul perfect pentru MagiCAMP.

Locul exact pe hartă:

Cum poți ajunge aici (Contact)

trenulet Cu trenul
De la București, trenul face până în Târgoviște o oră și 20 de minute. De acolo mai sunt 15 km până în tabără. Îi poți parcurge cu trenul, cu maxi-taxi, cu un taxi sau te putem lua noi.
mainuta Cu mașina
De la București, ieși prin localitatea Chitila, apoi mergi către Târgoviște, după care urmezi direcția Sinaia, Brașov. Înainte să intri în localitatea Pucioasa vei vedea un indicator către Brănești. Dacă nu ai navigație, acesta este momentul când trebuie să ne suni 🙂

Fotografii din tabără