Organizatori

Mel Melania Medeleanu
Melania activează în presă de peste 20 de ani. În ultimii trei și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii și de la ei a învățat că cele mai multe lucruri serioase se învață prin joacă. Așa că acum, când nu e la televizor – prezintă Focus 18 la Prima Tv – o găsiți fie la Afterschool Clinceni, proiectul social pe care l-a fondat sub umbrela Fundației Regina Maria, fie predă dicție și public speaking cu zâmbetul pe buze.
Pentru că își dorește să șlefuiască atitudini e membru în Consiliul Director al Fundației Motivation și membru în Advisory Board la Fundația Principesa Margareta a Romaniei.
A participat ca voluntar în tabăra din Barretstown, Irlanda în August 2014.
Melania este fellow al Institutului Aspen Romania.
vlad2 (3) Vlad Voiculescu
Vlad este de profesie economist. Locuiește la Viena dar probabil cel mai sigur loc unde îl poți întâlni este în avionul Viena-București.
Poate fi ușor entuziasmat de oameni și organizații care fac lucruri concrete pentru semenii lor, și câteodată – când întâlnește oameni exceptionali – are / contribuie la inițiative pe care le duce la îndeplinire, mai devreme sau mai târziu…niciodată singur.
Când nu este este în avion sau la MagiCAMP, Vlad este foarte probabil undeva pe-aici: Erste Group Bank AG, European Cancer Patient Coalition (ECPC), United Europe e.V., Global Shapers @World Economic Forum, Asociatia P.A.V.E.L., ARIL, ARDCEL, MedAlert, www.medicinainternationala.ro, www.medicamente-lipsa.ro sau cu prieteni de la Institutul Aspen Romania la Merci Charity Boutique.
Poza Dr. Codruța Comșa
Codruța este medic pediatru cu competențe în oncologie în cadrul Secției de Oncopediatrie a Institutului Oncologic București.
Înainte să facă parte din echipa de organizare a MagiCAMP, Codruța a participat ca medic voluntar în tabăra din Barretstown, Irlanda de 7 ori, între 2006-2012 și în 2014.

chitu Andra Chitu
Andra este studentă în ultimul an în cadrul Facultății de Sociologie și Asistentă Socială, Universitatea București. Și-a descoperit pasiunea de a fi voluntar și de a lucra cu copii încă din liceu, dar o data cu proiectul MagiCAMP a reusit să-și arate adevarata parte de “super voluntar”. Pentru ea tabara reprezintă mai mult decat “acasa” deoarece este primul proiect în cadrul căruia a contribuit încă de cand era doar pe hârtie.Andrei îi plac teatrul, muzica și literatura și încearcă să-și exprime creativitatea sub orice formă posibilă. Viseaza să devină un sociolog cunoscut și să facă și mai multe fapte bune pentru copiii din România. A participat ca voluntar în tabăra din Barretstown, Irlanda în Iunie 2014.
Ana Ana Aelenei
Ana lucrează la Black Sea Trust din 2008 și ajută oameni să trăiască în societăți democratice. Anei ii plac oamenii, o bucură inițiativele cetățenesti și rock’n’roll-ul. Ana a fost cercetaș – de acolo știe cum să își găsească mereu nordul. A lucrat cu organizații de refugiați și de atunci a învățat să asculte și să ințeleagă.
Ana crede că trebuie sa zâmbim și să ne jucăm serios în fiecare zi.
Andreea B Andreea Brînzoiu

De profesie psiholog, cu o experiență de 8 ani în domeniul bancar, Andreea este proaspat ONG-istă, lucrând din primăvara acestui an la ARIL (Asociația Romană Impotriva Leucemiei).

Când nu lucrează de zor la vreun proiect, Andreea face în Atelierul din Mansardă cele mai frumoase aranjamente florale pe care le-ați văzut!

Prima ediție a taberei am organizat-o cu ajutorul și sub umbrela Asociației P.A.V.E.L. – asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, de 18 ani cu siguranță organizația cu cea mai impresionantă activitate în domeniu.

Asociatia PAVEL_resizeOlga Olga-Rodica CRIDLAND
Fondator și Președinte P.A.V.E.L.
“Voluntari PAVEL au însoțit în anii trecuți copii cu afecțiuni oncologice din România în tabere speciale din străinătate.
MagiCAMP îndeplinește un vis vechi de mulți ani al Asociației P.A.V.E.L., acela de a avea și la noi în România o tabără comparabilă cu cele din rețeaua Serious Fun fondată de Paul Newman în Statele Unite .
Ceea ce îi face să fie priviți “altfel” în viața de zi cu zi se topește complet în tabără. Se întorc acasă nu doar cu mai mulți prieteni ci cu frați și surori – o mare familie în care-și găsește fiecare locul.
Suntem încântați să avem o tabără magică și în România!”