Supravegherea medicala

ceas

La 5 minute de cel mai apropiat spital și 1.5h de București

Tabăra este situată la 5 minute cu mașina de spitalul local (Pucioasa), la 20 de minute de Spitalul Județean de Urgență Dâmbovița din Târgoviște și la 90 de minute de Institutul Oncologic din București.

lupa

Colaborare strânsă cu medicii. încă din momentul selecției copiilor

Copiii sunt selectați cu grijă de către personalul medical profesionist al MagiCAMP care este în legătură cu medicii și psihologii tinerilor. Mai mult decât atât, pe toată durata taberei, cel puțin un medic și o asistentă  sunt alături de copii iar un psiholog specializat evaluează nevoile emoționale și impactul  taberei asupra fiecărui copil.

inima

Echipa medicală excepțională

Echipa responsabilă pentru supraveghere medicală în taberele din 2014 a inclus 3 medici pediatri cu specializare in oncologie si doua asistente specializate de la Institutul Oncologic Bucuresti.

ok

Reguli clare

Un doctor nu va fi niciodată singur în tabără. Avem reguli clare privitoare la implicarea lor în activități și proceduri distincte pentru intervenția cadrelor medicale acolo unde este nevoie.

caine

Regula celor doi adulți

Totodată, la MagiCAMP avem regula celor doi adulți. Niciodată un adult nu va fi singur cu unul sau mai mulți copii. Întotdeauna cel puțin doi adulți vor însoți orice număr de copii. Această regulă asigură un program personalizat și siguranță pentru fiecare participant.