Magic is something you make!
Cum poate ajuta compania ta?

Se poate implica în multe feluri: poate să doneze (bani, lucruri sau servicii necesare pentru tabără), poate să organizeze evenimente caritabile pentru strângere de fonduri, poate să popularizeze proiectul nostru în rândul angajaților, poate să ne pună în legătură cu alte companii care ar putea să ajute.

Compania ne poate sponsoriza

Compania ta ne poate sta alături printr-o donație – orice sumă, oricât de mică, este binevenită! – în oricare dintre proiectele MagiCAMP: taberele de vară, MagicHOME, MagicBOX, MagiCALL, MagicTICKET. Mai mult, orice donație făcută pe platforma https://donez.pentrumagichome.ro va fi dublată! Pentru donații este necesar un contract de sponsorizare. Scrieți-ne la contabilitate@magicamp.ro și vă trimitem imediat contractul de sponsorizare necesar!

Poate dona lucruri

Cum necesarul de lucruri pentru copii sau pentru proiectele destinate lor și familiilor lor se schimbă frecvent, în funcție de evoluția cazurilor, vă rugăm să ne scrieți pe contact@magicamp.ro pentru a afla care este nevoia curentă și ce lucruri putem / nu putem primi! MagiCAMP poate primi sau prelua numai lucruri NOI, vă mulțumim pentru înțelegere!

Poate direcționa 20% din impozitul pe profit

Fără costuri suplimentare pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare, puteți redirecționa până la 20% din impozitul pe venit datorat statului către o cauză socială. Baza legală o găsiți AICI și tot de AICI puteți descărca draftul contractului de sponsorizare, precompletat cu datele MagiCAMP. Vă rugăm să îl completați
cu datele firmei și cu suma și să îl trimiteți la contabilitate@magicamp.ro sau la contact@magicamp.ro.
Preluăm de acolo! Mulțumim!

Lasă-ne datele aici și te contactăm imediat

Poți deveni voluntar

MagiCAMP nu mai este doar un proiect, este deja o comunitate, o familie. Sute de voluntari și companii ne sunt aproape de câte ori pot. Dacă vrei ca firma ta să se implice prin diferite programe interne la acțiunile MagiCAMP, scrie-ne pe adresa contact@magicamp.ro!

Poți să devii fundraiser

Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile? Te ”înhami” la așa ceva? Scrie la mihaela@magicamp.ro.

Poți organiza evenimente

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștept să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la contact@magicamp.ro!

Dacă vrei să susții asociația MagiCAMP sau ai orice întrebare legată de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la contact@magicamp.ro.
Poți downloada și raporturile noastre de activitate AICI

Noutăți

Portret de Voluntar: Simona Proteasa

Eu vreau ca toată lumea să fie sănătoasă

#Rămânem Împreună pentru MagicHOME

Detalii

Asociația MagiCAMP este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 8/25.06.2014 şi are codul fiscal 33481989.

Suntem furnizor autorizat de servicii sociale, certificat de acreditare seria AF nr 004110.

MagiCAMP este înscrisă în Registrul de Evidență a prelucrării de date cu caracter personal la poziția 38516 din data de 27.11.2017

Magicamp.ro functioneaza cu sprijinul Zitec