Cum ne poate ajuta compania ta

Compania ta ne poate ajuta în multe feluri: poate să doneze (bani, lucruri sau servicii de care este nevoie), poate să organizeze evenimente caritabile pentru strângere de fonduri, poate să popularizeze proiectul nostru în rândul angajaților, poate să ne pună în legătură cu alte companii care ar putea să ajute.


Magic is something you make!

Clubul prietenilor noștri
Compania ne poate sponsoriza

Compania ta ne poate sta alături printr-o donație – orice sumă, oricât de mică, este binevenită! – în oricare dintre proiectele MagiCAMP: taberele de vară, MagicHOME, MagicBOX, MagiCALL, MagicTICKET. Mai mult, orice donație făcută pe platforma https://donez.pentrumagichome.ro va fi dublată! Pentru donații este necesar un contract de sponsorizare. Scrieți-ne la [email protected] și vă trimitem imediat contractul de sponsorizare necesar!


Conturile MagiCAMP
Conturi:
Deschise la BCR
IBAN: RO93RNCB0132142511010002
(cont în euro)
IBAN: RO23RNCB0132142511010001
(cont în lei)
codul BIC: RNCB
codul SWIFT: RNCBROBU
Deschise la UniCredit Bank
IBAN: RO89BACX0000001062715001
(cont în euro)
IBAN: RO19BACX0000001062715000
(cont în lei)
codul BIC: BACX
codul SWIFT: BACXROBU
Poate dona lucruri

Cum necesarul de lucruri pentru copii sau pentru proiectele destinate lor și familiilor lor se schimbă frecvent, în funcție de evoluția cazurilor, vă rugăm să ne scrieți pe [email protected] pentru a afla care este nevoia curentă și ce lucruri putem / nu putem primi! MagiCAMP poate primi sau prelua numai lucruri NOI, vă mulțumim pentru înțelegere!

 Poate direcționa 20% din impozitul pe profit

Fără costuri suplimentare pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare, puteți redirecționa până la 20% din impozitul pe venit datorat statului către o cauză socială. Baza legală o găsiți AICI și tot de AICI puteți descărca draftul contractului de sponsorizare, precompletat cu datele MagiCAMP. Vă rugăm să îl completați
cu datele firmei și cu suma și să îl trimiteți la [email protected] sau la [email protected].
Preluăm de acolo! Mulțumim!


Lasă-ne datele aici și te contactăm imediatPoți deveni voluntar

MagiCAMP nu mai este doar un proiect, este deja o comunitate, o familie. Sute de voluntari și companii ne sunt aproape de câte ori pot. Dacă vrei ca firma ta să se implice prin diferite programe interne la acțiunile MagiCAMP, scrie-ne pe adresa [email protected]!

 Poți să devii fundraiser

Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile? Te ”înhami” la așa ceva? Scrie la [email protected]
Poți organiza evenimente

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștept să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la [email protected]!Dacă vrei să susții asociația MagiCAMP sau ai orice întrebare legată de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la [email protected].
Poți descărca și rapoartele noastre de activitate AICI