Magic is something you make!

Cum poți să te implici? 


Poți dona bani

Ajută-ne să ajutăm! Ne poți sprijini donând prin sms la 8844 cu textul MAGIC (doar din Romania, rețelele Vodafone, Orange, Digi si Telekom), prin transfer bancar, în conturile asociației, pe Bursa Binelui, fără comisioane, sau prin Pay Pal. Orice sumă este binevenită!


Donaţie lunară cu cardul
Donaţie singulară cu cardul


Transfer Bancar
Conturi:
Deschise la BCR
IBAN: RO93RNCB0132142511010002
(cont în euro)
IBAN: RO23RNCB0132142511010001
(cont în lei)
codul BIC: RNCB
codul SWIFT: RNCBROBU
Deschise la UniCredit Bank
IBAN: RO89BACX0000001062715001
(cont în euro)
IBAN: RO19BACX0000001062715000
(cont în lei)
codul BIC: BACX
codul SWIFT: BACXROBU

Bursa Binelui!


Poți dona lucruri

Cum necesarul pentru copii sau pentru proiectele destinate lor se schimbă frecvent, în funcție de evoluție, te rugăm să ne scrii pe [email protected] pentru a afla care e nevoia curentă și ce lucruri putem / nu putem primi!

 Poți direcționa 2% din impozitul pe venit

Nu te costă absolut nimic. Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat merg către cauza pe care o susții tu. Formularul aferent anului 2018 se transmite către ANAF până la mijlocul lunii martie 2019. Lasă-ne AICI datele tale și te vom contacta imediat! De asemenea, poți descărca de AICI formularul care permite direcționarea a 2% din impozitul pe venit, precompletat cu datele MagiCAMP (pentru completare este nevoie de Adobe Acrobat)

 
Poți deveni voluntar

MagiCAMP nu mai este doar un proiect, este deja o comunitate, o familie. Sute de voluntari ne sunt aproape de câte ori pot. Dacă vrei să fii unul dintre ei și să afli cum poți face asta, înscrie-te ca voluntar AICI!

 Poți să devii fundraiser

Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile? Te ”înhami” la așa ceva? Scrie la [email protected]
Poți organiza evenimente

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștept să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la [email protected]!Dacă vrei să susții asociația MagiCAMP sau ai orice întrebare legată de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la [email protected].
Poți downloada și rapoartele noastre de activitate AICI


Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești pur și simplu interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii aflați în situații vulnerabile?

Oricum ar fi, suntem la un click sau la un telefon distanță pentru a ne cunoaște și a descoperi împreună căi de a face bine. Poți arunca o privire și pe http://magicamp.galantom.ro/, loc de întâlnire pentru toți aceia care vor să devină fundraiseri punând ”la bătaie” abilități sau pasiuni.
Poți face fapte bune inclusiv împreună cu membri ai familiei tale, cu mic, cu mare!


Vlad Crișan Pop

alergător de cursă lungă, membru în echipa MagiCAMP: ”În 2017 alerg la 50 de curse din România și din Europa, adică un total de 2.000 km, pentru a ajuta 200 copii cu afecțiuni oncologice să meargă gratuit în tabăra MagiCAMP, locul unde găsești lecții de viață, binecuvântări și oameni minunați. Alerg pentru că îmi place, dar și mai frumos e să pot dărui aceste momente și să transform în ceva cu sens”

Luciana Zaharia

alergător și înotător, susținător MagiCAMP: ”De alergat am cam alergat toată viaţa. După orice am găsit cu sens sau departe de imperfect – carieră, ce am vrut să fiu, vreo iubire cu fluturi, un vis mai vechi, o provocare nouă. Şi, cum sunt departe de a fi obosit, încă alerg. Doar că de mai bine de doi ani alerg de drag. Şi îmi aleg singură cursele şi cauzele. Am ales să susțin MagiCAMP, îmi e frică la fiecare cursă, ca la început, dar știu pentru ce o fac, e frica aia bună ce se trage din provocare şi curaj”

Cosmin Ganea

susținător MagiCAMP: ”Ne-am bucurat de generozitatea voastră de multe ori până acum: de tot ce le-ați dăruit Mariei și Ilenei se bucură deja și Teodor. A primit de la voi, prin intermediul surioarelor, cam tot ce și-ar putea dori. Așa că, de data asta, acum, la botezul lui, cel mai frumos cadou pentru noi ar fi să facem împreună o bucurie altor copii, care au în momentul ăsta mai multă nevoie. Am ales un proiect în care credem, MagiCAMP, și vă mulțumim deja pentru sprijin!”

Andra Ioana Popescu

susținător MagiCAMP: ”Întotdeauna am prețuit oamenii care au fost alături de mine sufletește de ziua mea. Și nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Unei cauze în care cred și care schimbă oamenii, făcându-i mai optimiști, mai fericiți: MagiCAMP. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză”