VALORILE NOASTRE

Noi credem că delfinii zboară, că dragostea alină, că încrederea se câștigă cu atenție și dedicare.
Noi credem în ÎMPREUNĂ.

BUCURIE, DRAGOSTE, PUTERE ȘI SPERANȚĂ

VALORILE NOASTRE NE SUNT CĂLĂUZĂ
Copilul în centrul atenției

Orice activitate pe care noi o desfășurăm, în tabere sau în alte proiecte MagiCAMP, gravitează în jurul copiilor. Interesul lor este primordial. Întotdeauna!


Excelența

Ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să îi surprindem pe copii de fiecare dată cu lucruri noi, dar să nu vă uităm nici pe voi, cei care ne-ați susținut și continuați să o faceți.


Integritatea

Ingredient indispensabil, integritatea ne va călăuzi la fiecare pas. Vom asigura în permanență transparența, onestitatea și respectul față de copii, familiile lor și susținătorii noștri.Comunitatea

Suntem o comunitate vibrantă formată din voluntari și oameni care gândesc și simt la fel și lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor și familiilor lor.


Inspirația

Ne găsim inspirația în atât de multe lucruri minunate, dar cel mai adesea în veselia acestor copii, în activitățile întregii comunități de prieteni MagiCAMP, dar și în inițiative similare din întreaga lume.


Entuziasmul

Fericirea din ochii copiilor de câte ori trăiesc un moment care îi încântă e inspirație pentru noi și promisiune că dacă EI nu se lasă, noi nu avem nicio scuză să o facem!

OAMENI CU CARE NE MÂNDRIM

PROFESIONIȘTI PENTRU SUPER EROI
012345678900123456789001234567890

DE COPII AU VENIT ÎN TABERELE MAGICAMP0123456789001234567890

MEDICI ONCOPEDIATRI ȘI GENERALIȘTI AU COORDONAT ECHIPELE MEDICALE012345678900123456789001234567890

VOLUNTARI AU SPUS ”PREZENT” PENTRU TABERE!01234567890

PSIHOTERAPEUȚI
AM AVUT ALĂTURI


Dincolo de emoțiile pe care le purtăm cu noi în fiecare secundă în tabere și în toate proiectele noastre,  MagiCAMP e o comunitate. Sute de oameni, doctori, asistente, psihologi, bucătari, artiști,  șoferi, arhitecți, constructori, fotografi și cameramani, ingineri, specialiști în escaladă, specialiști în design și IT ne-au ajutat să punem pe roate totul!


SUNTEM AICI PENTRU ORICE ÎNTREBARE

Promisiunea noastră
Transparență


Vă vom răspunde oricând la orice întrebare despre cum cheltuim fondurile donate și despre proiectele și țintele noastre.
Eficiență


100% din donațiile primite, leu sau euro, sunt direcționate către copiii care fac parte din proiectele MagiCAMP.
Pragmatism


Vom prioritiza proiectele în funcție de urgență, însă vom încerca să nu scăpăm nimic din vedere! Nici când este despre visare.
Deschidere


Orice sugestie despre un proiect anume sau despre cum să fim mai buni și mai eficienți va fi luată în considerare!COPII ȘI PĂRINȚI FERICIȚI

Ce spun despre noi?  • Comentariul psihologului
  • Comentariul unui părinte
  • Comentariul medicilor
Comentariul psihologului

În MagiCAMP copiii au parte de încurajare, ingredient principal în procesul consolidării încrederii în sine. Sunt stimulate independența, antrenarea capacității de cooperare și interesul pentru relaționarea armonioasă cu ceilalți. Astfel, indiferent de mediul din care provine fiecare copil, poate găsi o oază de principii și valori corecte de viață.

Comentariul unui părinte

Am fost uluită de schimbarea pe care am văzut-o la Vlad când s-a întors din tabără! A fost atât de impresionat și de încântat încât am transformat mesajele pe care le-a primit în tabără de la copii și voluntari într-un copăcel al iubirii.

Comentariul medicilor

Pentru noi, medicii, să îi vedem pe copiii aceștia atât de fericiți, într-un mediu atât de diferit de spital, să vedem cum sunt ajutați să uite de boală și de tratamente, este incredibil. Este cel mai emoționant lucru pe care îl putem trăi. Se întorc la viața de zi cu zi mult mai încârcați pozitiv, mai hotărâți să lupte cu suferința.

Este o tabără în care am învățat ce e distracția adevărată, prietenia! A fost o săptămână în care toți ne-am exprimat sentimentele. Ne-am distrat mult și toți voluntarii au fost pentru mine ca frații, am ajuns să îi iubesc nespus și sper din tot sufletul să-i revăd în toți anii în care voi veni în tabără. Și când voi deveni voluntar, desigur!

Marta

12 ani, beneficiar

Pentru mine, vara nu mai poate arăta altfel decât cu MagiCAMP în ea. Fusesem deja o săptămână în tabără când am primit telefonul că este nevoie de mine acolo. Eram în concediu, însă nu am stat pe gânduri, am sărit imediat. Parcă era prea multă liniște în concediu!:)

Izabela Mariș

Asistentă medicală, profesor, voluntar

Mie îmi place în MagiCAMP că facem foarte multe lucruri diferite, că este distractiv, că voluntarii ne pupă pe frunte în fiecare seară înainte de culcare, că mâncarea este foarte bună, că nimeni nu țipă și toată lumea se înțelege bine. Aș vrea să locuiesc aici cu mama și cu tata și cu sora mea.

David

10 ani, beneficiar