Echipa medicală | MagiCAMP

OAMENII DIN PRIMA LINIE

PREGĂTIȚI & ÎNCREZĂTORI

Nimic din ceea ce se întâmplă în MagiCAMP nu ar fi avut loc fără concursul specialiștilor din echipa medicală, fără votul de încredere pe care medici de la cele mai mari spitale de Oncopediatrie din România ni l-au acordat! Din echipa medicală MagiCAMP fac deja parte zece medici specialiști, sub coordonarea Dr. Codruța Comșa, de la Institutul Oncologic București, și 9 doamne asistente specializate în lucrul cu copiii! Munca și timpul acestora în MagiCAMP sunt 100% voluntare!


MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. CODRUȚA COMȘA

Medic specialist oncopediatru la Institutul Oncologic București, director medical al MagiCAMP, timp de opt ani medic voluntar la Barretstown Camp, Irlanda – cea mai mare tabără pentru copii diagnosticați cu cancer din Europa.

MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. OANA
IARU

Medic pediatru în curs de specializare în oncologie și hematologie pediatrică, în cadrul secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic București. A lucrat peste un an în spitale din străinătate și e voluntar MagiCAMP din 2014.

MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. OLIVIA DRĂGNESCU

Medic pediatru în curs de specializare în oncologie și hematologie pediatrică, în cadrul secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic București. Are stagii de pregătire la spitale din străinătate. și e voluntar MagiCAMP din 2014.

MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. MONIKA BĂDOI

Medic specialist oncopediatru la Institutul Oncologic București, Dr. Monika Bădoi întruchipează noțiunea de calm și căldură sufletească. E mereu pe poziții, dar în egală măsură deschisă către joacă și implicată în viața taberelor MagiCAMP.


MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. RUXANDRA VIDLESCU

Medic specialist pediatru cu competențe în Oncologie la spitalul Marie Curie din București, Dr. Ruxandra Vidlescu a făcut parte trei ani consecutiv din echipa medicală MagiCAMP, când s-a ”mutat” la Brănești pentru a fi alături de ”copiii ei”.

MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. RODICA GOLBAN

Medic specialist în hematologie la Institutul Oncologic Chișinău, Dr. Rodica Golban e un munte de putere îmbrăcat într-un zâmbet iubitor. Grație dânsei, MagiCAMP a întâmpinat deja două serii de copii cu cancer din Moldova.

MEDIC ONCOPEDIATRU

DR. MĂDĂLINA SCHMIDT

Medic specialist hematologie în cadrul Spitalului Clinic Sf. Maria din Iași, Dr. Mădălina Schmidt a însoțit anul acesta prima serie de copii veniți în MagiCAMP din zona Moldovei. 23 de copii pe care a avut ocazia să îi vadă și râzând.

MEDIC PEDIATRU

DR. SIMINA VIȘAN

Medic pediatru în curs de specializare în oncologie pediatrică, în cadrul Institului Oncologic București. Din 2017, parte din echipa medicală a MagiCAMP. A venit în MagiCAMP cu foarte mari emoții, mai ales în urma poveștilor auzite.


MEDIC PEDIATRU

DR. ANDREIA NIȚĂ

Medic rezident pediatrie la Spitalul ”G. Alexandrescu”, din București, Dr. Andreia Niță e deja la al treilea an de voluntariat în MagiCAMP. În 2017, s-a alăturat echipei medicale MagiCAMP în seria CONNECTIV, a copiilor cu arsuri.

MEDIC PRIMAR

DR. NIKOLAOS MAKRIS

Medic rezident la Spitalul Județean Sibiu, Dr. Nikolas Makris a asigurat în 2017 asistența medicală pentru cele două serii BlueCAMP, tabăra copiilor care au pierdut pe cineva drag. Dr. Makris s-a implicat 100% în experiența trăită în premieră.

MEDIC PEDIATRU

DR. ANA-MARIA MARCU

Medic rezident pediatru în secția de hemato-oncologie a Institutului Clinic Fundeni, cu experiență de patru ani în specialitate și cu nouă ani de voluntariat pentru diverse cauze. Dr. Marcu spune că e ”dependentă de voluntariat”.


GABRIELA MAVRODIN

Asistenta-șefă a secției de Oncopediatrie de la spitalul Marie Curie din București, Gabriela Mavrodin are o experiență de peste 30 de ani în lucrul cu copiii, activând acolo încă de la înființare!GIANINA ROTARIU

Asistent medical șef la IOB București, Gianina Rotariu e profesionistul pe care vrei să îl ai în echipa ta. Calmă și determinată, extrem de bună cu copiii, are o experiență de peste 10 ani în domeniu.IZABELA
MARIȘ

Izabela e extrem de legată de MagiCAMP. Asistentă timp de 20 de ani la ATI Oncologie, Iza e și profesor la Facultatea de Geologie. După o pauză ca asistent, și-a reînnoit licența și profesează din nou.SĂNDICA MĂGEANU

Asistentă medicală la Institutul Oncologic București, cu experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii, Săndica este mai ceva ca pâinea caldă și de un profesionalism remarcabil!
NADIA ULMEANU

Asistentă medicală cu experiență de peste 15 ani în mai multe spitale, Nadia îi cunoaște pe mulți dintre copiii care vin în tabără din spital. Fire puternică și determinată, pe Nadia o vezi peste tot prin tabără.MARIA
CRISTEA

Asistentă medicală călită în bătălia pentru salvarea vieților la SMURD Tg. Mureș, Maria a intrat în echipa medicală a MagiCAMP în 2017, când trebuia să stea o săptămână. A stat trei serii.DANIELA POPESCU

Asistentă medicală la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, Dana e de doi ani parte din echipa MagiCAMP. A asigurat tratamentul copiilor care au suferit arsuri grave.CRISTINA PINTEA

Cristina a făcut anul acesta parte din echipa de voluntari sosiți în tabăra de la Brănești împreună cu copiii de peste Prut. Calmă și caldă, a fost alături de ei de câte ori a fost nevoie, medical și cu încurajări.


INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA MEDICALĂ

CABINET MEDICAL MODERNIZAT

Dincolo de distracția pe care o pregătim pentru copiii care vin în tabără, siguranța lor este prioritatea noastră absolută. Tocmai de aceea, rolul echipelor medicale, formate din cel puțin un medic specialist și asistentă cu experiență în lucrul cu copiii, este esențial.


EVOLUȚIE

Cabinetul medical și-a schimbat, după primul an de tabără, poziționarea, funcționând acum într-un spațiu modernizat, în apropierea zonei de activități.ACCESIBILITATE

A fost astfel modernizat încât să fie ușor accesibil și pentru copiii cu dizabilități și să ofere medicilor facilitățile de care au nevoie pentru intervenții în timp real.DOTĂRI

Cabinetul medical e dotat cu două paturi de spital, cu spații de depozitare pentru inventarul medical și pentru medicamente, dar și pentru dosare și alte materiale.

 ADMINISTRARE

Cabinetul medical este ”teritoriul” exclusiv al medicilor, singurii care administrează, împreună cu echipa de asistente, tratamentul copiilor și orice medicamente!