Scopul

MagicMakers – Bursele de sănătate este un proiect MagiCAMP, conceput ca o acțiune de fundraising.

Oricine cunoaște un copil cu probleme de sănătate a cărui familie se confruntă cu greutăți financiare ne va putea solicita ajutorul și va putea organiza, respectiv se va putea înscrie la unul dintre evenimentele de strângere de fonduri care susțin cauza MagicMakers – Bursele de Sănătate pentru a-și mobiliza comunitatea.

Cine beneficiază

MagicMakers – Bursele de sănătate  este destinat copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor, precum și copiilor care au suferit arsuri grave și familiilor lor.

Cum se întâmplă

Sumele de bani rezultate din donații vor fi dublate din fonduri dedicate proiectului MagicMakers de sponsorii acestuia și se vor constitui în burse de lunare care vor susține familiile copiilor cu probleme de sănătate. Cazurile vor fi selectate în urma unui call public desfășurat concomitent pe site-ul magicamp.ro, promovat prin diverse mijloace de comunicare (mass media, social media, etc). Bursele vor fi acordate lunar, după un proces firesc de verificare.

Primul pas

Evenimentul pilot constă în strângerea de fonduri pentru un număr de 15 copii cu afecţiuni oncologice, imunodeficiențe și copii care au suferit arsuri grave din tabăraMagiCAMP. Banii vor fi dați familiilor copiilor selectaţi, sub forma unor burse lunare de sănătate.

Evenimentul central de fundraising al proiectului constă în participarea copiilor și a părinților la crosul Campionii sănătații – Editia a X-a, organizat împreună cu EMOVERE, RO CLUB MARATON şi ELITE RUNNING în parteneriat cu radio Itsy Bitsy, în data de 14 aprilie 2018 în parcul Al. Ioan Cuza din București.

Prin înscrierea la Cursele pentru copii şi părinți Campionii sănătăţii, părintele donează taxa de înscriere de 20 de lei către fondul de donații.

Fondurile obținute din taxa de înscriere și din donații vor fi dublate de sponsorii proiectului și vor merge către bursele pentru copii.

Cazurile copiilor sunt prezentate pe site-ul Crosul Campionii sănătății, la http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/bursele-de-sanatate-magicmakers/#1522697142723-d45fe8d5-dfd5.

În momentul înscrierii, prin completarea unui formular (disponibil aici: http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/inscrieri/), fiecare părinte va alege un copil dintre cei 15 pentru care va alerga. Prenumele copilului va fi imprimat pe numărul de concurs, atât al părintelui, cât și al copilului.

Donații se pot face prin:

Magic is something YOU make!