MagicTICKET | MagiCAMP

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

CE ESTE MAGICTICKET


  • CE FACE TICHETUL MAGIC?
  • CINE BENEFICIAZĂ DE BILET?
  • UNDE SE ORGANIZEAZĂ?
  • CÂND ȘI CUM SE ÎNTÂMPLĂ?
CE FACE TICHETUL MAGIC?

MagicTICKET își propune să ofere timp de calitate familiilor copiilor bolnavi de cancer. Pentru câteva zile, familiile afectate au șansa de a evada din realitatea dureroasă a luptei cu boala și posibilitatea de a fi din nou împreună, într-un mediu relaxat, în care să reînvețe se trăiască bucuria.

Nu de puține ori relațiile dintre membrii familiei suferă de pe urma îmbolnăvirii copilului. Timpul petrecut cu familia, în afara spațiului asociat cu boala, este esențial atât pentru copil, cât și pentru părinții și frații acestuia.

CINE BENEFICIAZĂ DE BILET?

MagicTICKET este destinat copiilor diagnosticați cu cancer și familiilor lor, precum și copiilor care au suferit arsuri grave și familiilor lor. Beneficiarii acestor vacanțe în familie gratuite sunt identificați, în primul rând, din rândul beneficiarilor taberelor MagiCAMP, în urma anchetelor sociale efectuate și stabilirii criteriilor de prioritate.

Sperăm ca în timp să putem extinde plaja beneficiarilor. Zece familii au beneficiat până în prezent de MagicTICKET și de puțină liniște pentru întreaga familie, departe de spital, în locuri care să le reclădească posibilitatea unei vieți normale.

UNDE SE ORGANIZEAZĂ?

Grație partenerilor și prietenilor MagiCAMP, am putut organiza în ultimul an vacanțe la munte și la mare pentru familii care nu ar fi visat vreodată la o șansa unor zile altundeva decât în imediata vecinătate a casei sau pe drumul mult prea bine știut casă – spital. Timp de o săptămână, copii, frați și părinți au putut să se bucure de ceea ce ar trebuie să fie normalitate.

”Suntem foarte fericiți că am avut ocazia să mergem în prima noastră vacanță și mulțumim tuturor care s-au implicat în aceste proiecte!” – Mihaela Cojocaru, beneficiar

CÂND ȘI CUM SE ÎNTÂMPLĂ?

Vacanțele pentru familiile copiilor diagnosticați cu cancer sau aflați în situații vulnerabile se pot organiza în tot timpul anului, în locații diverse, puse la dispoziție de partenerii MagiCAMP. Mulțumim! Programările se fac, împreună cu familia beneficiară, în funcție de calendarul de tratament al copilului, de vacanțele de la școală, de sărbători sau alte evenimente.

Totul este gratuit! Excursii în zone încărcate de istorie, plimbări, experiențe unice, mese delicioase, seri amuzante, vacanțele sunt menite să readucă optimismul pe chipurile familiilor greu încercate.


TE AȘTEPTĂM!

AI O IDEE DE MAGICTICKET?

Știi un hotel / restaurant / parc de aventuri / alte locuri în care copiii și familiile lor s-ar simți bine și și-ar regăsit zâmbetul? Lasă-ne un mesaj cu ideea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp! MagicTICKET este un program care se desfășoară în toată țara! Și, de ce nu, poate că pe viitor și dincolo de ea:))

SCRIE-NE

DESCARCĂ BROȘURA