Faci MAGIE în 3 pași simpli ✨

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit pentru sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave.

1. Completează formularul de mai jos şi descarcă Formularul 230 care va fi generat automat.

2. Tipăreşte formularul pe care l-ai descărcat şi (foarte important) semnează-l.

3. Depune formularul până la 31 iulie 2019 la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul (lista aici).

Dacă preferi, poți trimite  formularul completat la sediul MagiCAMP din București, Str. Vasile Lascăr 48-50, parter, apt. 1 şi ne ocupăm noi de depunerea lui.

Completează Formularul 230

Click aici dacă preferi să descarci Formularul 230 fără a completa online datele tale personale.

DE CE SĂ DIRECȚIONEZI 3,5%?

Nu te costă nimic! Dacă eşti salariat, poţi direcţiona 3,5% (fostul 2%) din impozitul anual pe venit către o cauză caritabilă. Daca nu completezi formularul, suma respectiva rămâne la stat.

Poţi să ne ajuţi şi mai mult dacă îţi convingi rudele, prietenii şi colegii să ni se alăture. Adună cât mai multe formulare completate şi trimite-le la sediul MagiCAMP. Doar împreună facem magie!

CUM VOR FI FOLOSIȚI BANII TĂI?

În primul rând, vei susține proiectul care este inima activității MagiCAMP: taberele pentru copii cu afecțiuni grave de sănătate. Acestor copii cărora le este greu, cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: joacă la greu.

În același timp, sprijini un întreg ecosistem de proiecte care vin în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave și familiilor lor. MagicHOME le oferă cazare gratuită, MagicBOX trimite lunar colete cu ajutoare familiilor cu dificultăți financiare, iar Centrul de Consiliere Psihologică oferă suport familiilor care au copii cu afecțiuni oncologice.


CINE POATE REDIRECŢIONA?

Poţi completa formularul 230 dacă eşti salariat persoană fizică. Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV). În acest caz, se completează în secţiunea I.6 următoarele date: I.6.1.B) Susţinerea cu 3,5% Denumire: Asociația MagiCAMP, Cod identificare: 33481989, Cont Bancar: RO23RNCB0132142511010001

Asociația MagiCAMP este înregistrată ca furnizor autorizat de servicii sociale, Certificat de acreditare seria AF nr 004110. De aceea, contribuţia ta are un impact şi mai mare prin Formularul 230 se pot redirecționa 3,5% în loc de 2% din impozitul pe venit.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Ce opțiuni am ca să depun formularul? Răspuns: poți depune formularul personal la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul (lista aici) sau poți trimite formularul la ANAF prin poștă cu confirmare de primire.
  • MagiCAMP poate depune formularul în numele meu?Răspuns: Sigur, putem face asta. Te rugăm să ne trimiți formularul până pe 15 iulie 2019 pentru a avea timp să le organizăm și depunem la ANAF. Adresa noastră este Str. Vasile Lascăr 48-50, ap.1, Sector 2, București, telefon 0723526083.
  • Trebuie să depun la centrul ANAF de unde lucrez sau la cel corespunzător adresei din buletin? Răspuns: Formularul 230 trebuie depus la centrul ANAF corespunzător adresei de domiciliu (lista aici), așa cum apare în cartea de identitate.
  • Este corect anul 2018 în formular? Nu ar trebui să fie 2019?Răspuns: Da, este corect pentru că se direcționează un procent din impozitul pe venitul realizat pe anul 2018.
  • Care sunt datele ce trebuie completate obligatoriu în formular?Răspuns: Rubrica I (nume, prenume, inițiala tatălui, CNP, localitate, județ, stradă și număr stradă), Rubrica II (bifarea tipului de venituri), Rubrica IV – redirecționare 3,5%(denumire Asociația MagiCAMP, cod fiscal 33481989, cont bancar RO23RNCB0132142511010001, suma nu trebuie completată) și  semnătură contribuabil.
  • Trebuie să completez în formular suma care va fi redirecționată?Răspuns: nu, ANAF va calcula automat 3,5% din impozitul pe venit și va face redirecționarea.
  • Pot să depun la ANAF formulare pentru mai multe persoane? Răspuns: Nu. Persoanele fizice nu pot depune formulare la ANAF pentru alte persoane. Dacă reușit să strângi mai multe formulare (și îți mulțumim foarte mult pentru asta), trimite-le la noi și le vom depune.